Åpent foredrag: “Temporally Quaquaversal Virtual Nanomachine Programming […] Made Easy!”

Typisk hjerne etter et Damian-foredrag

Oslo Perl Mongers ønsker å invitere til åpent medlemsmøte med Open Source legenden Damian Conway! Foredragene hans er sykt morsomme og minneverdige (bare spør de som var på “Fun With Dead Languages” foredraget i høst) så dette blir dritkult! 😀

Tittel:
Temporally Quaquaversal Virtual Nanomachine Programming In Multiple Topologically Connected Quantum-Relativistic Parallel Spacetimes… Made Easy!
Tid:
Torsdag 19. April 2012, klokken 18:00
Sted:
The Scotsman (2. etg), Karl Johans gate 17
Kart:
http://scotsman.no/kontakt.php

Foredraget er gratis og åpent for alle.

Damian beskriver foredraget sitt på følgende vis:

Watch in terror as Damian writes a Perl program to extract square roots using nothing but quantum mechanics, general relativity, and the very fabric of the space-time continuum.

Along the way we’ll also investigate: Witt genstein’s dark secret; the diminishing returns of physical computation; Roman philosophy; when Super Science Adventures go wrong; the greatest Lego kit of all time; the secret identity of Sith; carbon logic vs silicon logic; the giants of 1930’s physics; elementary spin-half quanta under relativistic motion; CAT scans; Will Smith; bongos; drunken bets involving penguins; algorithmic consistency; God’s dice and the problem of free will; intrinsic self-inconsistency; the many worlds outside Copenhagen; and the inventor of stage diving.

What happens when Dirac meets Deutsch meets Damian? Mere anarchy is loosed upon the world.

http://damian.conway.org/Seminars/Quaquaversal.html

Om Damian Conway:

Damian Conway is a well-known member of the international Open Source community. An entertaining and widely sought-after speaker and educator, he is the author of several technical books, as well as over 50 Open Source software modules. He runs an international IT training company – Thoughtstream – which provides developer training from beginner to masterclass level throughout Europe, North America, and Australasia.

http://damian.conway.org/About_us/Bio_formal.html

Om Oslo Perl Mongers:

Oslo.pm er den eneste uavhengige faglig-sosiale foreningen for folk på østlandet som vil holde seg oppdatert på Perl, CPAN samt miljøene og infrastrukturen tilknyttet disse teknologiene. Foreningen er basert i Oslo, ble stiftet i 2002, har ca. 160 medlemmer og avholder faste medlemsmøter første onsdag hver måned.

http://oslo.pm/

Dette blir bra! 😀